Plne súhlasím s SKW (čo sa týka vnímania farby zverou).. je skutočne jedno či moje tričko je kriklavo žlté alebo mám fialové gate
... zver vníma farby inak.. preto nevidím dôvod prečo sa do lesa trepať v maskačoch.. sorry viem že ma teraz asi zlinčujete.. ale ja v armádnom oblečení nevidím absolútne nič.. ja patrím k tým ktrý radšej zaplatia za to oblečenie
..
okrem ceny ktorá je pri army oblečení (niekedy) nízka v tovidím žiadne iné plus.. ja maskáčom vôbec neholdujem časy ked som sa hrával na vojakov sú už dávno preč.. jasne ešte nejaké tie maskáče v skrini nájdem ale pouívam ich skôr ako monterky pri robote
...
do lesa chodím oblečený v odtienoch tmavej farby (olivová, čierna, hnedá, sivá) s výnimkou jednej červenej bundy.. ktorá je moja srdcovka.. je pravda že sa o oblečenie bojím.. a preto si dávam pozor..
ked si to tak zoberiete.. vyhodit prachy za nejakú armádnu bundu (75€ čo som videl v shope) ktorú mi prefučí a premokne po pár minútach.. tak to radšej doplatím raz tolko a budem si istý že to oblečenie bude za niečo stáť.. okrem toho povedzme si to na rovinu.. to army oblečenie váži snád tonu a v niečom sa nedá ani hýbať.. prípadne z bot mám otlaky alebo niečo také.. z ruksaku doničený chrbát a otlačené plecia.. a na čo by som toto trpel ked si môžem priplatiť za určitý komfort a tú cestu si potom vychutnávať??? radšej si kúpim rýchlo schnúce nohavice a goráčové boty,, dobrý batoch a windstoperku... nie je nič horšie ako ked namoknú tie armádne veci.. však to nejde ani uschnúť.. trvá to niekolko hodín na peknom ostrom slnku a nie to ešte za pohybu v lese.. neviem ako vy ale ja som radšej pekne v suchu.. jasne všetko sa premočí.. to ano..
podla mna je dobrá výbava polovicou úspechu (potom je to o vôli a vedomostiach) .. ak je človek vačšinu času mokrý, alebo mu je zima prípadne iné lahôdky.. daleko sa nedostane.. vybavu nepodcenujem a to nikdy.. a je mi viac menej jedno akej je farby.. pretože maskovať sa v lese môžete skutočne len pred človekom nie pred zverou.. ta o vás bude vedieť takmer vždy
... a treba si priznať.. ak tú zver nejdem fotiť, loviť či pozorovať.. tak je lepšie ked o mne vie...
Lukostreľba je boj lukostrelca so sebou samým. (E. Herrigel, Zen a umenie lukostreľby)