O tom, že majú extrémne premrštené ceny (za košeľu 40e

sally píše:...a niečo málo z ich sortimentu ma zaujalo (košele...). Počul som na nich kritiku, že majú pomerne nekvalitné šitie a ich oblečenie sa rado po čase používania rozpadá...O tom, že majú extrémne premrštené ceny (za košeľu 40e) ...
sally píše:Máte s nimi niekto skúsenosť? Bol som sa doň pár krát pozrieť a niečo málo z ich sortimentu ma zaujalo (košele...). Počul som na nich kritiku, že majú pomerne nekvalitné šitie a ich oblečenie sa rado po čase používania rozpadá. Stalo sa to aj vám?
O tom, že majú extrémne premrštené ceny (za košeľu 40e) a predavačov(predavačky), čo prírodu videli len spoza okna autobusu ani nevravím.
sally píše:spartan - v Ba majú 5.11 a blackhawk v obchode Gladiator v starom meste v uličke kolmej na Michalskú, poniže čokoládovne u Michala. Už som nad tou košeľou od 5.11 slintal a viem, čo budem si dám k novému semestru ako motivačný darček. Vyzerá veľmi dobre ušitá, má dvojitý chrbát zo sieťky proti poteniu, vetranie...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť