Maďarské vojenské-pracovné nohavice.
Veľkosť:"L"
Pás:88cm
Celková dlžka:113cm
Dlžka od rozkroku po spodok:84cm
Farba:zelená-khaki
Stav:nové
Cena:13Eur
Na úvod musím napísať,že tieto nohavice mi fakt celkom sadli.Ako v páse tak aj dlžkou/Som 178cm vysoký/.Materiál je veľmi príjemný,trvanlivý a pevný,predpokladám- bavlna.V prednej časti je zapínanie na nitovaný gombík a kovový zips.Nohavice disponujú ôsmimi kapsami v rôznej veľkosti,prevedenia a určenia.Tieto sú rozmiestnené symetricky,na každej strane rovnako.Na bokoch sú klasické kapsy na ruky/bez práce
/,bez zapínania.Ostatné kapsy-kapsičky majú pevné suché zipsy.Ďalšie dve malé,akoby na mobil,alebo zatvárací nôž,sú vpredu,ďalšie dve na bokoch,trocha väčšie.Tak isto vzadu dve veľké kapsy so suchým zipsom.Nohavice majú pútka do ktorých som bez problémov navliekol remeň široký 4,5cm.Celá zadná-sedacia časť je dvojmo podšitá.Tak isto kolenná časť nohavíc.Látka je hrubá,ale nohavice nie sú ťažké či tvrdé.V jednej spodnej postrannej kapse je všitá čierna guma na uchytenie predmetu.Podobne je na zadnej časti pod pásom prišitý nosný pás na zavesenie náradia a pod.Nohavice majú na dvoch pútkach vpredu malé oká na karabíny atd.V páse je všitá guma,takže ak sú vám "akurát"široké,nieje treba na stiahnutie použiť remeň.
Myslím,že sa hodia na turistiku,ale aj ako pracovné nohavice.Pred niekoľkými dňami boli tieto nohavice aj na e-shope,ale už neviem presne na ktorom,dnes som ich už nenašiel...