SaMSON píše:Ja vlastnim Samsung Xcover B2710, je to odolny MT ktory mam odskusany na splave hrona, kde som zachranoval jednu posadku, ked som nechtiac musel vyskocit z clna aby som pomohol. Voda bola vyse pasa, mobil vo vrecku a cas ktory som stravil vo vode bol nieco okolo 15 min, kym som sa dostal naspat do svojej lode. Telefon ma IP 67 co je dostatocna norma na vydrz pod vodou pri nahodnom vypadnuti do kaluze,do blata, do rieky, do umyvadla pri umyvani od spiny, pri pade vo vani ak sa nahodou vysmykne a pod. Do lesa je ako stvoreny, pretoze ma vybornu vydrz baterie, ma mohutne pogumovane tlacidla, ma vysokovykonne LED svietidlo. Je maximalne prakticky s vybavou GPS, krokomer, kompas. Da sa na nom precitat a poslat mail, pozriet net, 2 MPX fotak, staci. Nie je to ziadna dotykovka, klasicky MT ktory kladie doraz na vydrz baterky a vybavu pre outdoor. Je to jednicka na trhu v pomere cena/vykon. Mozem odporucit.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť