Marekk píše:Právě Olight H15S mi vyšla jako nejlepší volba v poměru cena / výkon / dobíjení...
Nejsem ještě na 100% přesvědčený, že ji potřebuji, ale možná časem...
Po pár týdnech jezdění na kole do práce (ranní, noční, odpolední) jsem usoudil, že na čelovku nastal ten správný čas a pořídil jsem si ji.
Trochu mne zklamala délka popruhů, která mi neumožňovala nasadit čelovku na cyklistickou přilbu, nicméně jsem v šupleti vyhrabal popruh od Nitecore, který roztažen na maximum, přilbu obepnul jak horizontálně, tak přes temeno hlavy. Navíc má na sobě silikonové vlnky, které pěkně drží.
Vzhledem k tomu, že z práce jezdím po lesních cestách necestách, pojistil jsem popruh ještě na 4 místech plastovou zdrhovací páskou a tak nemusím mít obavu, že mi čelovka někde spadne.
Co se intenzity světla týče, tak jsem naprosto spokojen. Po silnici si bohatě vystačím se světlem na 4 tužkové baterie z Lidlu (nasměrované přímo vpřed) a jakmile vjedu do lesa, zapínám též čelovku na střední intenzitu (dle výrobce 100 lumenů). Za jasné noci se dá jet i na intenzitu nejnižší (15lumenů) a nejsvítivější mód (250 lumenů) používám pouze v případě, kdy se v lesním porostu snažím zrakem dohledat pohybující se zvěř (doposud pouze vysoká).
Pokud nepokukuji po lesních cestách křižujících moji trasu, nebo nevyhlížím, co se děje v polích, používám vždy difusér, který světlo pěkně rozptýlí do širokého kuželu.
Jako velké plus považuji zapínání a vypínání světla pohybem ruky před čelovkou, kdy si čelovka „pamatuje“ poslední zvolený mód - je to geniální, jednoduché a funkční. Mávnutí ruky je jednoduše komfortnější a bezpečnější, než hledání spínače na čelovce.
Na závěr bych jen dodal, že kombinace klasického světla na řidítkách a čelovky mi přijde lepší, než pouze použití čelovky. Světlo na řidítkách (i když ne zcela výkonné) poskytuje stálé světlo v prostoru vpředu a tak neztratím přehled o situaci před kolem i v okamžicích, kdy sleduji, "kde co lítá" po okolí.