Rayen - Fest vďaka!
Mohol by si ten link hodiť aj do: informácie/stránky s dobrými know-how? Dík
Adno píše:A oplatí sa to? Tiež som kedysi uvažoval nad Oregonom, ale neskôr som to nejako zavrhol. Rozumnejšie sa mi zdalo kúpiť poriadny telefón, kde mám aj to GPS + kopu iných vecí + "otvorený systém" kde si môžem dávať mapy aké chcem a nie som odkázaný na nejaké špeciálne vektorové (aspoň myslím, že to funguje na takýchto mapách).
lardes píše:ahojte,
Kúpil som si NOKIA E52, je to aj s GPS, ale ja ako technický antitalent po prečítaní tohto vlákna rozumiem len minimum a to mi nepomôže. Nemôžem sa vyjadrovať moc odborne lebo sa do tejto témy vôbec nevyznám, ale spýtam sa priamo. Existujú mapy do môjho mobilu aj vo forme ako sú turistické mapy alebo dokonca google earth? Moje GPS už ako tak používať viem, ale obávam sa, že je to iba dáka základná verzia na cestovanie po meste a podobne. A je ešte aj možnosť, že by to fungovalo ako GPS, ktoré sa používa napr. v autách? ďakujem vopred za zrozumiteľné odpovede aj pre nezasvätených.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť