Ano par fotiek som urobil tak aby bolo vidno ze vyvazenie bielej je slabe (je to tiez sposobene operacnym systemom telefonu). S tym ma problem kazdy telefon, ale tiez aj kazdy slabsi fotak. Prekreslenie farieb? ako, ze su fotky nejak moc syte alebo ako to myslis? Ono vela ludi ma doma zle nastaveny monitor takze to moze dost skreslovat, tazko povedat (netvrdim, ze mas zle nastaveny monitor samozrejme

) Co sa tyka ostrosti linii (detaily fotky po priblizeni) tak po priblizeni vidim podobne alebo viac detailov nez na ukazkovych fotkach z fotakov za 5000kc a viac.
Samozrejme asi najvacsi vplyv ma to, ze som si v telefone vymenil operacny system. Presiel som z cinskeho povodneho, orignalneho MIUI na CyanogenMod a to sposobilo, ze fotak foti trosku horsie, pretoze tam nema svoj original system, ktory je paradne prisposobeny aj fotaku.
Ak porovnam fotku z fotaku a fotku z telefonu tak telefon u mna vyhrava na plnej ciare. Preto s nim aj rad fotim. Takze osobne si myslim, ze mobil (teda aspon ten moj) v dnesnej dobe uplne hravo nahradi lacny fotak.
Per aspera ad astra...