SvaroG, ak uvazujes o hodinkach casio a nevies sa rozhodnut mozno ti pomoze recenzia na moje hodky:
viewtopic.php?f=28&t=1451Vsetky (alebo drviva vacsina) hodiniek od casio co maju senzory ABC su z rady protrek. Tieto hodinky su jedny z nich, takze si priblizne mozes urobit obraz aj o inych hodinkach z tejto rady.
Co sa tyka senzorov, tak je to priblizny udaj. V praxi si tie udaje pozeras asi najviac zo zvedavosti
Ja som rad, ze tam tie funkcie mam, ale 95% casu co ich nosim vyuzivam iba zakladnu obrazovku, cize: datum, cas, den + budik a osvetlenie. Ostatne vyuzijes raz za cas aj to iba prevazne zo zvedavosti...
Ked sa rozhodujes medzi radou G-shock a protrek, tak ako plus u VACSINY G-shockov je vodotesnost 20bar, mozno trochu lepsia odolnost, v rade protrek je zase velke plus solarne napajanie...
Keby kupujem znovu, mozno by som ozelel senzory, ale urcite by som znovu chcel solarne napajanie, vodotesnost 10bar a viac (keby mali 20bar tak super) a chcel by som aby mali radiom riadeny cas - to by boli hodinky, s ktorymi by si nemusel vobec nic, len nosit. A myslim si, ze u casia sa s podobnou kombinaciou funkcii, daju najst hodinky so slusnym dizajnom okolo tych 200 eur, co je priblizne cenova hladina v ktorej sa orientujes aj ty (sudim podla linkov, co si posielal).
Kazdopadne su G-shocky aj protreky poriadny kus hodiniek, su kvalitne urobene a este som na ne od nikoho nepocul ine ako chvalu... Ked si dobre vyberies, urcite budes spokojny.
Vela stastia pri vybere a potom napis ake si si vybral
Skúsenosť je dlhá cesta...