od murko » 11 Mar 2012, 20:08
Ahojte,
pred zimnou sezónou som si objednal Suunto VECTOR HR. Funkcie má: čas, výškomer, barometer, kompas a monitor tepovej frekvencie srdca s hrudným pásom.
Sú to moje druhé Suunta a asi po pol roku vyjadrujem spokojnosť. Používam ich hlavne na skialpy, kde využijem výškomer, teplomer a barometer. Velmi mi vyhovuje, že zobrazuje v reálnom čase aktuálny barometrický tlak a teplotu, čo umožňuje predvídať zmeny počasia. Rovnako automaticky zaznamenáva barometrické údaje z posledných 4 dní. Na bežkách často jazdím podľa tepovej frekvencie a využívam tento režim aj na biku. Musím povedať že najmenej používam kompas, ale slúži ako vynikajúci nástroj na určenie okamžitého smeru. Osobne musím konštatovať vysokú presnosť prístroja a perfekný komfort remienka, ktorý bez problémov zapnem aj na bundu. Jediné mínus je že výdrž batérie pri aktívnom a plnom využívaní prístroja je cca. 1 rok. Ak sa venujete športom v prírode, doporučujem tieto Suunto Vector HR.
- Prílohy
-

- Suunto VECTOR HR
Keď bolo ľudstvo primitívne, tak zásadne rešpektovalo prírodu a prostredie kde žili. Potom sa ľudstvo začalo civilizovať a dnes nerešpektuje nikoho a nič.