Predstavte sa

Pre všetkých nových členov fóra možnosť sa krátko predstaviť

Re: Predstavte sa

Poslaťod juraj1974 » 07 Dec 2012, 08:38

Tak vitaj medzi nami buduci psycholog chodiaci v kabate vz. 85 po Karpatoch ci Hlohoci. Urcite v buducnosti bude treba aj tvojich sluzieb na tomto fore kde sa okrem ineho da najst aj nejaky ten potencial pre tvoje buduce povolanie... :lol: Cit sa tu tak ako ked si v pohode pri tom co ta bavi... a nezabudni prilozit polienko na nas virtualny ohen..... :camp:
Uvidieť prvý je základným predpokladom toho ako nebyť videný.


http://alchymisti.blogspot.sk/?m=0
Obrázok užívateľa
juraj1974
 
Príspevky: 1715
Registrovaný: 04 Feb 2011, 13:35
Bydlisko: Kalna nad Hronom
Dal Ďakujem: 1280 x
Dostal Ďakujem: 1456 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod benluben » 09 Dec 2012, 12:31

Ahoj všetci. Neviem čo presne o sebe napísať a neviem ako sa vlastne nazvať, čundrák, zálesák, turista? Chodím po horách už od dectva a tých kilometrov čo som nachodil je nepočítane. Aj nocí strávených pod hviezdami bolo pár a taktiež som vymenil pár spacákov, zopár kanád, cielt a batohov. Proste celkovú výstroj ako dosluhovala tak na miesto nej prišla nová a lepšie. Bývam v Ružomberku a lesy mám asi tristo metrov od bydliska. Páči si mi že tu na tejto stránke sú ľudia s podobnou krvnou skupinou a láskou k prírode.
Nech Vám zápalky nezvlhnú a oheň dlho horí ...
Obrázok užívateľa
benluben
 
Príspevky: 214
Registrovaný: 09 Dec 2012, 12:11
Bydlisko: Nové Zámky
Dal Ďakujem: 366 x
Dostal Ďakujem: 276 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod atti.hombre » 09 Dec 2012, 12:51

:camp: vitaj na našom táborisku a prilož polienko do ohníka portálu.
Obrázok užívateľa
atti.hombre
Moderátor
 
Príspevky: 1986
Registrovaný: 14 Jún 2010, 20:50
Bydlisko: Zvolen
Dal Ďakujem: 1860 x
Dostal Ďakujem: 2230 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod benluben » 09 Dec 2012, 13:39

ďakujem za privítanie a budem sa snažiť aj ja priložiť niečo so svojich skúseností do nášho táboriska.
Nech Vám zápalky nezvlhnú a oheň dlho horí ...
Obrázok užívateľa
benluben
 
Príspevky: 214
Registrovaný: 09 Dec 2012, 12:11
Bydlisko: Nové Zámky
Dal Ďakujem: 366 x
Dostal Ďakujem: 276 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod beaster » 20 Dec 2012, 16:45

Ahojte, volam sa Martin a myslim, ze na toto forum som sa dostal cez strycka GOOGEL-a s vyhladavanim slovicka BUSHCRAFT :camp: K prirode som sa dostal cez bratovho kamarata, ktory ma ako 7 rocneho zobral na asi 3 hodinovu prechadzku do lesa a videli sme srnky, diviaky a lisky. Od vtedy mi podla mojho brata preplo a v lese som bol celu zakladnu a strednu skolu prakticky kazdy den hned po skole. Robil som si mapy z naseho lesa a rozne "vypravy" spojene s varenim caju na malom liehovom varici a starom esuse (ktory este stale pouzivam a akosi sa ho neviem vzdat). Na gymnaziu som potom vramci turistickeho kruzku absolvoval mnoho 1 a viac dnovych pobytov v prirode a s jednym kamosom aj par skor k trampstvu a bushcraftu zavanajucihc vyletikov. Volba vysokej skoly bola hned od prvej navstevy lesa jasna - Prirodovedecka fakulta UK v Bratislave - specializacia Zoologia. Na vyske vsak bola moja viac-menej posledna velka akcia z Bratislavy do Noveho Mesta nad Vahom - nieco po znackach nieco len tak naverimboha - spanim vacsinou bez stanu len tak pod holym nebom. :fishing: nuz a potom nastala dooooost dlha odluka ... mal som trosku problemy z dievcatom aj koniec skoly bolo treba pridat v uceni a tak .. po skole hned zamestanie potom trochu problemy so zdravim ... nuz ale sami dobre viete, ze koho si raz prirodicka poriadne omota okolo prsteka tak toho uz len tak lahko nepusti ... a po tolkych rokoch s tym ze hned ako mi odzneli zdravotne problemy si dovolujem stale dlhsie turicky a dlhsie pobyty v prirode. Najmä na sluzobnych cestach si casto neodpustim navstevu lesa - ak medzi navstevami klientov tak len v hojdacej sieti a len s plynovou kartusou ale ak uz po "fajronte" tak si aj daky ten ohnicek zalozim. Zatial mam problem aj s kresadlom ale verim ze praxou a naozaj skvelimi postupmi od niektorych z Vas (najmä od kolegu SKW z Potara a jeho genialnemu blogu) casom vycarim ohen aj s pomocou luku ci dokonca rucne :D

Trosku bojujem s priatelkou, ktorej sa moc nepaci moja dobrodruzna povaha a pred ktorou som viac menej 4 roky skryval moje akcie na sluzbnych cestach ale coraz viac otvorene rozpravam, ze chcem zacat ovela intenzivnejsie tak mi drzte palce (najblizise sa jej musim priznat ze som si dokupil k mojej vybave polnu flasu, macetu-kukri a celtu 8) )

Inak toto forum mam uz viac menej precitane krizom-krazom a tesim sa na dalsie prispevky - PRIRODE ZDAR.
Existuje iba jeden úspech - žiť svoj život podľa seba.

Tomorow is the very first day of the rest of your life.
Obrázok užívateľa
beaster
 
Príspevky: 199
Registrovaný: 09 Dec 2012, 18:46
Bydlisko: Malacky
Dal Ďakujem: 838 x
Dostal Ďakujem: 253 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod SKW » 20 Dec 2012, 17:10

Tak teda vitaj medzi nami Martin! ;-) Pred nikým neskrývaj svoje koníčky a záujmy nech sú akékoľvek, môže ti byť jedno, čo si o tom myslia druhí (a priateľka si zvykne :mrgreen: )

Prírode zdar!
“In the school of the woods, there is no graduation day.” - HORACE KEPHART, Camping and Woodcraft, 1917

SKW Bushcraft blog
Youtube kanál
Obrázok užívateľa
SKW
Moderátor
 
Príspevky: 928
Registrovaný: 05 Aug 2010, 22:36
Bydlisko: Poltár
Dal Ďakujem: 636 x
Dostal Ďakujem: 1530 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod beaster » 20 Dec 2012, 17:25

Ako inde s tym nemam vobec ziadny problem :D ja som velky kecalek a fakt mi jedno co si o tom myslia - ja viem aj tak svoje - nuz a ked si priatelka nezvykne ... ja som v tom uz zial opet az po same usiska namoceni, jedine zdravie ma moze opet ukratit od prirody, uz nik iny a na to zdravie si davam sakramentsky pozor a uz sa mi len zlepsuje :yees:

Inak klobuk dole pred totou akciou - uz ten clanok cital tusim 3-4 krat a najme tie super fotky Vaseho tabora - nadhera :) musim si asi najst pracu kde budem mat viac casu na taketo akcie
http://skwbushcraft.wordpress.com/2012/ ... -maj-2012/
Existuje iba jeden úspech - žiť svoj život podľa seba.

Tomorow is the very first day of the rest of your life.
Obrázok užívateľa
beaster
 
Príspevky: 199
Registrovaný: 09 Dec 2012, 18:46
Bydlisko: Malacky
Dal Ďakujem: 838 x
Dostal Ďakujem: 253 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod divox » 21 Dec 2012, 11:12

Heeeezky kluci :? Vítam a fandím..
Obrázok užívateľa
divox
 
Príspevky: 297
Registrovaný: 02 Feb 2012, 16:26
Bydlisko: Košice
Dal Ďakujem: 507 x
Dostal Ďakujem: 544 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod katuss » 29 Dec 2012, 22:07

Ahojte, volam sa Katarína, mám 25 rokov, narodila som sa v Bojniciach, teraz žijem v Komárne a študujem v Bratislave, možno v Ba aj zostanem po štúdiu. Keď som bola malá a chodila som na ZŠ, vždy som sa miesto behania s deťmi po dvore hrala na to, ako prespávam sama v lese, počkať, vlastne to začalo už v škôlke, keď som si opekala nad akože ohníkom polystyrén a potom jedla :D ...Na základke som sa vždy hrávala, že som zablúdila v lese, že si musím zohnať jedlo, prespať medzi stromami a pod. A prežila som tieto dobrodružstvá, ktoré však na gympli utíchli, začala som sa venovať plne škole a iste mi uznáte za pravdu, že Komárno moc turistická oblasť s lesami nie je. Našťastie sme pár rokov chodili do Tatier, kde som okúsila závan prírody a ako krpec prechádzala turistické chodníky, neskôr sme chodili do Terchovej do Jánošíkových dier. Potom sme však prestali a ja som sa začala venovať vysokoškolskému štúdiu. Ale na prírodu som nezanevrela a dala som sa na prírodovedeckú fakultu UK. Poháňal ma k tomuto rozhodnutiu moj stredoškolský projekt o ploskáčikoch pagaštanových. Na prifke som študovala biológiu, zažila som si svoje terény na zoológii, aj na botanike a dodatočné exkurzie cez botanický klub Sladké drievko :) Zamerala som sa vo svojom štúdiu na virológiu, no aj keď mám teraz veľa práce v labáku, do prírody ma to stále ťahá.
Malé Karpaty som obišla cugrung z predu do zadu a zľava doprava. Videla som krásny výhľad z Veľkej Homole, Vyšlapala Záruby, nezabudnem na ten pohľad, keď sa ocitnete vyššie, než je hrad a máte výhľad na celú krajinu. Bola som aj na súťažiach z turistického klubu Malé Karpaty, aj v januári sa chystám. Moje srdce je však ťahané do Slovenského Raja, vždy keď si naň spomeniem, desím sa toho, že som tie rebríky prešla sama bez ujmy na zdraví, ale je to ako droga, je to nádherný kraj, pokoj a ticho, ktoré tam človek nájde, to mu zostane navždy v spomienkach. Najväčší zážitok bol, keď som videla pár orlov skalných lietať priamo nado mnou.
Mojím snom je prejsť cestu hrdinov SNP, svätojakubskú cestu a ak pán Boh dá, tak keď budem stará, pôjdem na koni do Číny prejsť Čínsky múr. Láka ma život na Aljaške, len neviem, čo by som tam robila :) Milujem divočinu a viem, že do smrti sa k nej budem vracať...
No a okrem prírody mám rada kone, keďže aj na koni sa dá robiť turistika v lese :) Raz by som chcela mať Frízskeho koňa a borderku. Taktiež milujem psy, doma u rodičov máme bieleho trpaslíčieho pudlíka, fenku, volá sa Ally :) Taktiež mám doma škrečka sýrskeho. No najviac źo všetkého túžim po border kólii, s ktorou budem robiť agility, dogtrekking a záchranárstvo. Taktiež ešte rada čítam a hrám šach.
A mojím posledným snom je nájsť Triopsa v mláke :D
Obrázok užívateľa
katuss
 
Príspevky: 2
Registrovaný: 29 Dec 2012, 21:19
Bydlisko: Bratislava
Dal Ďakujem: 0 x
Dostal Ďakujem: 1 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod juraj1974 » 29 Dec 2012, 22:12

Tak ta ja vitam na tomto fore. Prv nez sa do teba niekto tunaka zamiluje tak mi dovol uviest ta do tohto kolektivu. Aj ja som Bojnicke novorodeniatko... ale nie to zo ZOO ako si vela ludi mysli... :mrgreen: . Tvoje nadcenie je vitane a tesime sa na tvoje otazky. Nasavaj a priloz do naseho ohna... :camp:
Uvidieť prvý je základným predpokladom toho ako nebyť videný.


http://alchymisti.blogspot.sk/?m=0
Obrázok užívateľa
juraj1974
 
Príspevky: 1715
Registrovaný: 04 Feb 2011, 13:35
Bydlisko: Kalna nad Hronom
Dal Ďakujem: 1280 x
Dostal Ďakujem: 1456 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod atti.hombre » 29 Dec 2012, 22:13

:camp: Tak už teraz pekne oficiálne Ťa vítam u nás na portáli...cíť sa tu ako medzi svojimi...a hlavne nás ber s rezervou! :mrgreen:
Obrázok užívateľa
atti.hombre
Moderátor
 
Príspevky: 1986
Registrovaný: 14 Jún 2010, 20:50
Bydlisko: Zvolen
Dal Ďakujem: 1860 x
Dostal Ďakujem: 2230 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod root » 29 Dec 2012, 22:22

Tak to ak náhodou pôjdeš so mnou, o nejaké alkoholové zvrhnutie sa báť nemusíš. A to som od TN na skok :mrgreen:
Toš víííííííííítaj
root
 
Príspevky: 382
Registrovaný: 15 Sep 2012, 00:49
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Dal Ďakujem: 176 x
Dostal Ďakujem: 491 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod Kyl » 30 Dec 2012, 12:06

Zdravím, volám sa Peter mám 25 r. a stretnúť ma môžete hlavne v Strážovských vrchoch, neskutočne rád trávim svoj voľný čas v prírode. Väčšinou sa venujem foteniu divokej prírody (fotím hlavne zvieratá vo voľnej prírode), ale som tiež poľovník a turista. K poľovníctvu som sa dostal ešte keď som nevedel ani chodiť otec ma zabalil do perinky a pri stavbe kŕmelca, alebo posedu som čučal niekde v lístí :D a tak vzťah k poľovníctvu zostal hlboko vo mne. Turistika mi zas umožňuje poznávať nové miesta a udržiavať si kondičku, preto som pred pár rokmi založil v mojej rodnej dedinke turistický klub, ktorý nám umožňuje preplácať aspoň časť nákladov na cestovné, ubytko a občerstvenie na výšlapoch. V poslednej dobe som zistil, že som aj bushcrafter :shock: takže tých záľub mám požehnane , ale ono mi to k sebe všetko tak nejako pasuje. Tak to by bolo moje predstavenie sa v skratke snáď aj ja trochu prihnojím tento bushcraftovník, aby stále rodil kvalitné informácie :roll:
Obrázok užívateľa
Kyl
 
Príspevky: 36
Registrovaný: 29 Dec 2012, 18:35
Bydlisko: Strážovské vrchy
Dal Ďakujem: 64 x
Dostal Ďakujem: 134 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod root » 30 Dec 2012, 12:12

človeče, nie si sused náhodou ? :wink: Som potešený že sa tu schádzame "krajania" .. Stražovské kopce sú aj moja domovina .. :camp:
root
 
Príspevky: 382
Registrovaný: 15 Sep 2012, 00:49
Bydlisko: Dubnica nad Váhom
Dal Ďakujem: 176 x
Dostal Ďakujem: 491 x

Re: Predstavte sa

Poslaťod Kyl » 30 Dec 2012, 12:24

Možné to je ja som z Tr. Mitíc je to na okraji Strážovských vrchov a Bánovskej kotliny kúsok od Považského Inovca :skaut:
Obrázok užívateľa
Kyl
 
Príspevky: 36
Registrovaný: 29 Dec 2012, 18:35
Bydlisko: Strážovské vrchy
Dal Ďakujem: 64 x
Dostal Ďakujem: 134 x

PredchádzajúciĎalší

Späť na Predstavte sa

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia


cron