od bobek » 09 Dec 2020, 05:57
Nikdy bych nevěřil že mě zaujme článek o "hovně", ač se toto téma týká všech bez rozdílu věku, rasy, pohlaví, tak to má svou váhu a hloubku... Jen, je popisován člověk průměrného zdraví, kterému postačuje vylučovat (bavme se o pevných částech) jednou denně. .... trpím již 20let zánětem tlustého střeva (Morbus Crohn) a jinými problémy a v klidných dnech vylučuji 2-5x , v horších případech 10-15x a v nejhorších to bylo i 50x na toaletě a to i v noci. Samozřejmě že onoho materiálu není tolik (kilo vzduchu, oříšek a trochu hlenů), ale utřít se musím vždy. Největší "průser" je ze střevo si umane vylučovat v nejméně vhodnou dobu a věřte, že když to přijde tak jde o sekundy, jinak bych měl velké praní. Zatím jsem to řešil zahrabáváním, ale nápad s odnášením papíru (samozřejmě kromě jiného odpadu) je dobrý, přibalím si do výbavy patřičné obaly. Byl jsem kdysi na přednášce kluka, který šel PCT a v některých úsecích národních parků USA to byl dokonce předpis pod vysokými pokutami a né jen papíru, ale i zmiňovaného materiálu....
Na samotě je nejhorší vydržet sám se sebou...